Bejelentkezés  |  Hírlevél
English
ÉrMeHáló
||||
Főoldal

Adatkezelési nyilatkozat

Adatkezelő: Üzleti ÉrtékMegőrző Közhasznú Alapítvány. Székhelye: 1038 Budapest, Ibolya u. 11.

Nyilvántartási száma: 01-01-0010061 (Fővárosi Törvényszék).

 

Az adatkezeléssel kapcsolatos információk

Az Üzleti ÉrtékMegőrző Közhasznú Alapítvány (a továbbiakban: ÉrMe Alapítvány) saját maga és együttműködő partnerei céljainak elérése érdekében folytatott tevékenységei során (e tevékenységek jellemzően: rendezvények és továbbképzések szervezése; felmérések és kutatások végzése; cikkek, hírek, tanulmányok közzététele és eljuttatása az olvasókhoz) gyűjti természetes és jogi személyek adatait, személyes adatait (név, cím, e-mail cím, telefonszám, munkahelyi adatok, számlázási adatok stb.). Az adatgyűjtés módja online vagy offline regisztráció.

A személyes adatok kezelésére a regisztrációval adott felhatalmazás a Regisztráló a tájékoztatás ismeretében adott önkéntes hozzájárulásán alapul.

 

A regisztrációval a Regisztráló kijelenti, és kifejezett hozzájárulását adja, hogy az ÉrMe Alapítvány mint Adatkezelő, saját maga és a vele együttműködő partnerei fent említett tevékenységei céljára a Regisztráló személyes adatait kezelje, valamint hogy számára online hírlevelet, levelet, SMS-t küldjön.

 

Harmadik fél hozzáférése

A Regisztráló személyes adatait az Adatkezelő bizalmasan kezeli, harmadik fél számára nem adja ki. Harmadik félnek tekintjük az ÉrMe Alapítvány együttműködő partnereit is. Harmadik fél a Regisztrálók számára szánt üzeneteit az ÉrMe Alapítványon keresztül, hírlevél, email vagy SMS formájában juttathatja el. Erről a Regisztráló a regisztrációja során jelen nyilatkozat keretében tájékoztatást kap, és ehhez hozzájárulását adja.

 

Személyes adatok kezelésének megszűnése

A Regisztráló bármikor dönthet úgy, hogy az Adatkezelő az adatait törölje, és semmiféle további információt számára ne küldjön. A Regisztráló az adatkezeléshez adott hozzájárulását bármikor ingyenesen, indokolás és korlátozás nélkül visszavonhatja a hírlevelek alján elhelyezett leiratkozásra kattintva, vagy az ermehalo@ermehalo.hu címre küldött levélben. A személyes adatok kezelésének megszüntetésére irányuló, a fenti módokon jelzett kérés alapján az Adatkezelő a Regisztráló személyes adatait adatbázisából azonnal törli.

 

Jogorvoslati lehetőséggel, panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál lehet élni: Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C Postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5. Telefon: (1) 391-1400 Telefax: (1) 391-1410 Email: ugyfelszolgalat@naih.hu

 

 

Budapest, 2018. április 24.

Fontos 

Üzletemberek imája

Uram, adj éleslátást a dolgok észlelésére,
erőt azok megragadására és megtartására;
képességet és rátermettséget arra,
hogy ezekhez még mindig hozzá tudjak tanulni!
Adj tévedhetetlen ítéleteket a számba!
A helyes beszéd kegyelméért is esdeklek!
Döntsd el nálam mindig a kezdetet,
határozd meg előrehaladásom irányát,
és biztosítsd a vég sikeres és eredményes
kimenetelét! Amen.

Aquinói Szent Tamás

Tovább»

Könyvtár 

Ajánlott olvasmányok keresztény vállalkozóknak, cégvezetőknek

Nyitólap

Van, ami még hiányzik a listából? Várjuk olvasóink javaslatait.

Tovább»

Eseménynaptár 
2018. december
HKSZCSPSZV
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
További események 
ÉrMe Hálózat
ÉrMe Alapítvány
ÉrTe Nonprofit Kft.
Érme Budapest Klub
ÉrMe Szakember Klub
ÉrMe Páty Klub
ÉrMe HR Műhely
ÉrMe Junior Klub
ÉrMe Bakony Klub
ÉrMe Építőipari Kerekasztal
Alapinformációk
Rólunk
Bemutatkozó-kiadványunk
Statútum
ÉrMe-könyvtár
ÉrMe-kapcsolat
Honlap-impresszum
Statute in English
ÉrMe Brochure
Társadalmi szerepvállalás
Katolikus Társadalmi Napok
Állásközvetítés
Jótékonysági árverés
Szövetségeseink
  ©2012 ÉrMe Alapítvány  |  Impresszum  |  Médiaajánlat