Bejelentkezés
English
ÉrMeHáló
|||
Főoldal

Adatkezelési nyilatkozat

Adatkezelő: Üzleti ÉrtékMegőrző Közhasznú Alapítvány. Székhelye: 1038 Budapest, Ibolya u. 11.

Nyilvántartási száma: 01-01-0010061 (Fővárosi Törvényszék).

 

Az adatkezeléssel kapcsolatos információk

Az Üzleti ÉrtékMegőrző Közhasznú Alapítvány (a továbbiakban: ÉrMe Alapítvány) saját maga és együttműködő partnerei céljainak elérése érdekében folytatott tevékenységei során (e tevékenységek jellemzően: rendezvények és továbbképzések szervezése; felmérések és kutatások végzése; cikkek, hírek, tanulmányok közzététele és eljuttatása az olvasókhoz) gyűjti természetes és jogi személyek adatait, személyes adatait (név, cím, e-mail cím, telefonszám, munkahelyi adatok, számlázási adatok stb.). Az adatgyűjtés módja online vagy offline regisztráció.

A személyes adatok kezelésére a regisztrációval adott felhatalmazás a Regisztráló a tájékoztatás ismeretében adott önkéntes hozzájárulásán alapul.

 

A regisztrációval a Regisztráló kijelenti, és kifejezett hozzájárulását adja, hogy az ÉrMe Alapítvány mint Adatkezelő, saját maga és a vele együttműködő partnerei fent említett tevékenységei céljára a Regisztráló személyes adatait kezelje, valamint hogy számára online hírlevelet, levelet, SMS-t küldjön.

 

Harmadik fél hozzáférése

A Regisztráló személyes adatait az Adatkezelő bizalmasan kezeli, harmadik fél számára nem adja ki. Harmadik félnek tekintjük az ÉrMe Alapítvány együttműködő partnereit is. Harmadik fél a Regisztrálók számára szánt üzeneteit az ÉrMe Alapítványon keresztül, hírlevél, email vagy SMS formájában juttathatja el. Erről a Regisztráló a regisztrációja során jelen nyilatkozat keretében tájékoztatást kap, és ehhez hozzájárulását adja.

 

Személyes adatok kezelésének megszűnése

A Regisztráló bármikor dönthet úgy, hogy az Adatkezelő az adatait törölje, és semmiféle további információt számára ne küldjön. A Regisztráló az adatkezeléshez adott hozzájárulását bármikor ingyenesen, indokolás és korlátozás nélkül visszavonhatja a hírlevelek alján elhelyezett leiratkozásra kattintva, vagy az ermehalo@ermehalo.hu címre küldött levélben. A személyes adatok kezelésének megszüntetésére irányuló, a fenti módokon jelzett kérés alapján az Adatkezelő a Regisztráló személyes adatait adatbázisából azonnal törli.

 

Jogorvoslati lehetőséggel, panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál lehet élni: Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C Postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5. Telefon: (1) 391-1400 Telefax: (1) 391-1410 Email: ugyfelszolgalat@naih.hu

 

 

Budapest, 2018. április 24.

Rólunk 

Nyitólap

 

Az ÉrMe (ÉrtékMegőrző) Hálózat a keresztény vállalkozók és cégvezetők közösségeinek, klubjainak hálózata. Jelmondatunk: Az üzlet több, mint profit. Ha szeretne rólunk többet megtudni, kattintson az alábbi linkre! 

Tovább»

Könyvtár 

Ajánlott olvasmányok keresztény vállalkozóknak, cégvezetőknek

Nyitólap

Van, ami még hiányzik a listából? Várjuk olvasóink javaslatait.

Tovább»

ÉrMe Hálózat
ÉrMe Alapítvány
ÉrTe Nonprofit Kft.
Érme Budapest Klub
ÉrMe Szakember Klub
ÉrMe Páty Klub
ÉrMe HR Műhely
ÉrMe Junior Klub
ÉrMe Bakony Klub
ÉrMe Építőipari Kerekasztal
Alapinformációk
Rólunk
Bemutatkozó-kiadványunk
ÉrMe-kapcsolat
Honlap-impresszum
Statútum
Statute in English
ÉrMe Brochure
Társadalmi szerepvállalás
Ügyek és projektek
Az üzleti vezető hivatása
Szövetségeseink
ÉrMe-könyvtár
  ©2012 ÉrMe Alapítvány  |  Impresszum  |  Médiaajánlat