Bejelentkezés
English
ÉrMeHáló
|||
Főoldal | Hírek

Humor és jótékonyság

2013. 12. 13.

Négy célt támogatnak a keresztény vállalkozók és cégvezetők árverésének bevételéből. 

Az ÉrMe és a KÉRME 2013. évi adventi közös árverése is bizonyította, hogy a vidámság és a rászorulóknak nyújtott segítség nem zárja ki egymást: a keresztény vállalkozók, cégvezetők részvételével megtartott rendezvény igen jó hangulatban zajlott. Talán a „fergeteges" jelző alkalmazása sem túlzás, és ezt elsősorban az árverés két „műsorvezetőjének", Borka Balázsnak (ÉrMe) és Rohály Gábornak (KÉRME) köszönhetjük.

 

A támogatott ügyek azonban igencsak komolyak: ebben az esztendőben is olyan célokat választottak ki, melyek mögött létező, működő közösségek állnak, s amelyek így aktívan közre tudnak működni abban, hogy a támogatás jól hasznosuljon, hosszabb távon is az adott ügyet szolgálja. A négy idei támogatott cél:

 

  • az SJP szerzetesi közösség templomépítő, egyházépítő, közösségépítő – Somogy megyei kis falvakban végzett – munkájának segítése,
  • a Szövetség az Életért Tábor támogatása – itt a Kárpát-medence különböző tájairól érkezett nehéz sorsú gyerekek szerezhetnek nyári élményt, s tapasztalhatják meg a közösség erejét,
  • az EgyÚton Zarándoknap támogatása – a Mária Út minden szakaszán egyszerre, egy közös célért (2014. augusztus 16-án a családokért) tartanak egynapos zarándoklatot,
  • az Életünk a Család! Nonprofit Kft. támogatása – a társaság célja, hogy a családalapításra és a családi élet körülményeire felkészítsék a fiatalokat.

 

A négy támogatott célról részletesebb ismertető itt található >>

 

 

Az alábbiakban bemutatunk egy csokorra valót az árverésen készült fotókból; ezekért Heininger Ferencnek (ÉrMe) mondunk köszönetet.

 

Humor és jótékonyság

 

Humor és jótékonyság

 

Humor és jótékonyság

 

Humor és jótékonyság

 

Humor és jótékonyság

 

Humor és jótékonyság

 

Humor és jótékonyság

 

Humor és jótékonyság

 

Humor és jótékonyság

 

Humor és jótékonyság

 

Humor és jótékonyság

 

Humor és jótékonyság

 

Ebben az évben Szente Balázs kapta az ÉrMe aranyjelvényét a közösség érdekében végzett számos – és önzetlen – munkájáért. Az alábbi képen Tóth József, az ÉrMe elnöke (jobbra) nyújtja át Balázsnak az elismerést.

 

Tóth József ugyanezen az évzáró rendezvényen jelentette be, hogy az ÉrMe és a KÉRME a jövő évtől kezdve szorosabban is együttműködik. 


Humor és jótékonyság
Rólunk 

Nyitólap

 

Az ÉrMe (ÉrtékMegőrző) Hálózat a keresztény vállalkozók és cégvezetők közösségeinek, klubjainak hálózata. Jelmondatunk: Az üzlet több, mint profit. Ha szeretne rólunk többet megtudni, kattintson az alábbi linkre! 

Tovább»

Könyvtár 

Ajánlott olvasmányok keresztény vállalkozóknak, cégvezetőknek

Nyitólap

Van, ami még hiányzik a listából? Várjuk olvasóink javaslatait.

Tovább»

ÉrMe Hálózat
ÉrMe Alapítvány
ÉrTe Nonprofit Kft.
Érme Budapest Klub
ÉrMe Szakember Klub
ÉrMe Páty Klub
ÉrMe HR Műhely
ÉrMe Junior Klub
ÉrMe Bakony Klub
ÉrMe Építőipari Kerekasztal
Alapinformációk
Rólunk
Bemutatkozó-kiadványunk
ÉrMe-kapcsolat
Honlap-impresszum
Statútum
Statute in English
ÉrMe Brochure
Társadalmi szerepvállalás
Ügyek és projektek
Az üzleti vezető hivatása
Szövetségeseink
ÉrMe-könyvtár
  ©2012 ÉrMe Alapítvány  |  Impresszum  |  Médiaajánlat