Bejelentkezés
English
ÉrMeHáló
|||
Főoldal | Hírek

Az ÉrMe támogatásával elindult a betegbaba.hu

2012. 05. 05.

Salamin Ágnes és dr. Dobó Katalin kezdeményezése a súlyos beteg babák és családjaik otthoni segítésével foglalkozik. 

Elkészült az ÉrMe Üzleti Hálózat 2011. évi jótékonysági árverésén befolyt összegből 270 ezer forinttal támogatott „Dönthetsz Másképp" Egyesület honlapja. A szervezet a beteg babák és családjaik otthoni segítésével foglalkozik. A honlap a www.betegbaba.hu címen érhető el.

 

Dr. Dobó Katalin az Érmeháló.hu-nak elmondta: „Az anyagi támogatás segítségével sikerült olyan életmentő eszközöket vásárolnunk, amely elengedhetetlen az otthonápolásban. Ezen kívül létrehoztuk a betegbaba.hu weboldalt, melynek segítségével még több édesanya számára tudunk segítséget nyújtani."

 

A kezdeményezés vezetői tudatosan kerülik a felhajtást: „Nem szeretnénk, ha célunk a szenzáció kategóriába esne, gyermekeink életét pedig a bulvársajtó elemezné. Mindössze a másik útról szeretnénk tanúságot tenni: rávezetni az édesanyákat, hogy a beteg babát is fogadják el."

 


 

Idézet az új weboldal kezdőlapjáról:
Amikor szembesülünk azzal, hogy a várva várt kisbaba nem biztos, hogy egészségesen fog születni, mindannyian tehetetlennek érezzük magunkat. Megválaszolatlan kérdés gyötör bennünket, hogy miért pont velem történik mindez. Mi szembesültünk ezzel a tragédiával. Sokat sírtunk, és reméltük, hogy ez az egész nem igaz. Objektív tájékoztatás hiányában gyorsan ráléphetünk arra a futószalagra, amit ma a társadalom elvár: meg kell szabadulni a beteg babától mielőbb, hiszen az a legjobb mindenkinek. Célunk, hogy konkrétan megélt élethelyzetünk, tapasztalatunk által egy másik utat is megmutassunk. Dönthetsz másképp. Nem vagy egyedül. Rólunk 

Nyitólap

 

Az ÉrMe (ÉrtékMegőrző) Hálózat a keresztény vállalkozók és cégvezetők közösségeinek, klubjainak hálózata. Jelmondatunk: Az üzlet több, mint profit. Ha szeretne rólunk többet megtudni, kattintson az alábbi linkre! 

Tovább»

Könyvtár 

Ajánlott olvasmányok keresztény vállalkozóknak, cégvezetőknek

Nyitólap

Van, ami még hiányzik a listából? Várjuk olvasóink javaslatait.

Tovább»

ÉrMe Hálózat
ÉrMe Alapítvány
ÉrTe Nonprofit Kft.
Érme Budapest Klub
ÉrMe Szakember Klub
ÉrMe Páty Klub
ÉrMe HR Műhely
ÉrMe Junior Klub
ÉrMe Bakony Klub
ÉrMe Építőipari Kerekasztal
Alapinformációk
Rólunk
Bemutatkozó-kiadványunk
ÉrMe-kapcsolat
Honlap-impresszum
Statútum
Statute in English
ÉrMe Brochure
Társadalmi szerepvállalás
Ügyek és projektek
Az üzleti vezető hivatása
Szövetségeseink
ÉrMe-könyvtár
  ©2012 ÉrMe Alapítvány  |  Impresszum  |  Médiaajánlat