Bejelentkezés
English
ÉrMeHáló
|||
Főoldal | Hírek

Osztályfőnöki órákat tartottunk Hatvanban

2014. 02. 15.

Vállalkozás és kereszténység volt a téma; további gondolkodásra, beszélgetésre is sarkallta a diákokat. 

 

A hatvani Széchenyi István Római Katolikus Középiskolában a közgazdasági képzésben részt vevő, 18-20 éves fiataloknak tartottak rendhagyó osztályfőnöki órákat az ÉrMe Budapest Klub tagjai: Borka Balázs, Márialigeti József és Szente Balázs.

 

Az iskola vezetése azzal a szándékkal fordult az ÉrMéhez, hogy – mint levelükben írták – „a közgazdasági képzésben résztvevő tanulóink első kézből hallhatnának a profitorientált üzleti vállalkozás és a katolikus, keresztény hit összeegyeztethetőségéről". A felkérés azért is „testhezálló" volt az ÉrMe több tagjának, mert évekkel ezelőtt a Bakancslista programsorozat keretében már jónéhány ilyen előadást, beszélgetést tartottak országszerte, különböző középiskolákban.

 

Osztályfőnöki órákat tartottunk Hatvanban

 

Osztályfőnöki órákat tartottunk Hatvanban

 

Osztályfőnöki órákat tartottunk Hatvanban

 

A hatvani iskolában most órákat tartó tagjaink és a részvevők is alapvetően sikeresnek értékelték az előadásokat; erről tanúskodik az iskola tanárától, Bihariné Szabalics Szilviától érkezett köszönőlevél, melyben többek között az alábbiakat írta:

 

„Mindkét osztályban örültek diákjaink a lehetőségnek, jól érezték magukat.

Az idősebbek inkább azt emelték ki, hogy megtudhatták, osztálytársaik hogyan vélekednek a tematikában szereplő témákról, melyekről egymással egyébként nem szoktak beszélgetni. A feltett kérdéseket elgondolkodtatónak tartották, később is beszélgetésre sarkallta őket.

A fiatalabbak nagyon rokonszenvesnek találták Borka úr közvetlenségét, az óra minden percéről és témájáról elragadtatással meséltek. Azt, hogy milyen hatással volt rájuk az előadó személyisége és mondanivalója, egyetlen mondatban kifejezhető: az egyik tanuló azt a véleményt fogalmazta meg, hogy ő nagyon szívesen dolgozna Borka úr vezetése alatt.

Köszönjük még egyszer, hogy ilyen élményhez juttatták tanulóinkat! További munkájukhoz nagyon jó egészséget és szép sikereket kívánunk." Rólunk 

Nyitólap

 

Az ÉrMe (ÉrtékMegőrző) Hálózat a keresztény vállalkozók és cégvezetők közösségeinek, klubjainak hálózata. Jelmondatunk: Az üzlet több, mint profit. Ha szeretne rólunk többet megtudni, kattintson az alábbi linkre! 

Tovább»

Könyvtár 

Ajánlott olvasmányok keresztény vállalkozóknak, cégvezetőknek

Nyitólap

Van, ami még hiányzik a listából? Várjuk olvasóink javaslatait.

Tovább»

ÉrMe Hálózat
ÉrMe Alapítvány
ÉrTe Nonprofit Kft.
Érme Budapest Klub
ÉrMe Szakember Klub
ÉrMe Páty Klub
ÉrMe HR Műhely
ÉrMe Junior Klub
ÉrMe Bakony Klub
ÉrMe Építőipari Kerekasztal
Alapinformációk
Rólunk
Bemutatkozó-kiadványunk
ÉrMe-kapcsolat
Honlap-impresszum
Statútum
Statute in English
ÉrMe Brochure
Társadalmi szerepvállalás
Ügyek és projektek
Az üzleti vezető hivatása
Szövetségeseink
ÉrMe-könyvtár
  ©2012 ÉrMe Alapítvány  |  Impresszum  |  Médiaajánlat