Bejelentkezés
English
ÉrMeHáló
||
Főoldal | Hírek

Átvette és továbbfejleszti az Egyházi Állásportált a piaristák váci Kilátó Központja

2021. 11. 14.

Átvette az Egyházi Állásportál üzemeltetését a Kilátó Piarista Pályaorientációs és Munkaerőpiaci Fejlesztő, Módszertani Központ: az intézet tulajdonosként viszi tovább az egyházi állásokat kínáló platformot. 

 

Mint honlapjukon olvasható, A Kilátó Központ egyik kiemelt feladata, hogy hiteles munkaerőpiaci információkkal, egyéni- és csoportos tanácsadással segítse azokat, akik munkavállalás előtt állnak vagy munkahelyváltásra készülnek. A támogató munka fontos része, hogy az intézmény a lehető legfrissebb állásajánlatokkal segítse az érdeklődőket.

 

A Piarista Rend Magyar Tartománya a Piarista Kilátó Központot kérte fel az Egyházi Állásportál további üzemeltetésére. A Vácott működő központ célja, hogy a jövőben a portált továbbfejlesztve a hirdetők és munkát keresők szempontjából még hatékonyabban működjön. Ennek érdekében a Kilátó 2021. szeptemberében online kérdőíves felmérést végzett az Egyházi Állásportál felhasználói körében: a kutatás során felmérték a felhasználók személyes-társadalmi jellemzőit, a munkaerőpiaci illeszkedésüket nehezítő tényezőket, a jobb illeszkedés érdekében általuk igényelt szolgáltatásokat, valamint a portállal kapcsolatos véleményüket, fejlesztési javaslataikat is - derül ki a honlapon megjeléent híradásból.

 

Mint az Egyházi Állásportálon is olvasható, a portál 2015 tavaszán jött létre a Piarista Rend vezetésével hét, közoktatási intézményeket fenntartó katolikus szerzetesrend összefogásából, TÁMOP pályázati támogatás felhasználásával. A portál az Egyházi Nyilvántartó rendszerben szereplő egyházak fenntartásában lévő oktatási, szociális és egészségügyi intézmények hirdetéseit tartalmazza. Az egyházi állást keresők, főképp a pedagógusok, így egy helyen találhatnak számukra fontos hirdetéseket. Hasonlóan az állást kínálók is egy helyen hirdethetnek, nem kell különböző, akár költségesebb felületeken megjelenniük.

 

 

Rólunk 

Nyitólap

 

Az ÉrMe (ÉrtékMegőrző) Hálózat a keresztény vállalkozók és cégvezetők közösségeinek, klubjainak hálózata. Jelmondatunk: Az üzlet több, mint profit. Ha szeretne rólunk többet megtudni, kattintson az alábbi linkre! 

Tovább»

Könyvtár 

Ajánlott olvasmányok keresztény vállalkozóknak, cégvezetőknek

Nyitólap

Van, ami még hiányzik a listából? Várjuk olvasóink javaslatait.

Tovább»

ÉrMe Hálózat
ÉrMe Alapítvány
ÉrTe Nonprofit Kft.
Érme Budapest Klub
ÉrMe Páty Klub
ÉrMe Junior Klub
ÉrMe Bakony Klub
ÉrMe Kaposvár Klub
ÉrMe Benedictus Klub
ÉrMe Vác Klub
ÉrMe Építőipari Kerekasztal
Alapinformációk
Rólunk
Bemutatkozó-kiadványunk
ÉrMe-kapcsolat
Honlap-impresszum
Statútum
Statute in English
ÉrMe Brochure
Társadalmi szerepvállalás
Ügyek és projektek
Az üzleti vezető hivatása
Szövetségeseink
ÉrMe-könyvtár
  ©2012 ÉrMe Alapítvány  |  Impresszum  |  Médiaajánlat  |  Adatvédelem