Bejelentkezés
English
ÉrMeHáló
|||
Főoldal | Hírek

Elindult az ÉrMe mentorprogramja

2019. 03. 05.

A Szent Ignác Jezsuita Szakkollégium diákjait segítik a hálózat tagjai.

 

„Ha valaki benyitott volna a Párbeszéd Termébe csütörtök este, jókedvű vacsoratársaságot pillantott volna meg. Látogatóink érkeztek, az ÉrMe (Érték Megőrző) Hálózat tagjai, olyan keresztény vállalkozók és cégvezetők, akik hisznek abban, hogy a keresztény értékek és az üzleti siker nem zárja ki egymást. A közös vacsorával azt a mentorprogramot nyitottuk meg, melynek keretében az ÉrMe és a SZIK között szorosabb kapcsolat kezdődhet; a kollégisták segítséget, tanácsokat kaphatnak, látogatást tehetnek egyes cégeknél, betekintést nyerhetnek a vállalkozások működésébe, emberileg és szakmailag is tanulhatnak olyanoktól, akiknek már sikerült megvalósítaniuk azt, amiről mi még csak álmodunk: úgy fenntartani magunkat és a családunkat, hogy közben mások javát is szolgálja a munkánk"ad hírt honlapján a Szent Ignác Jezsuita Szakkollégium a mentorprogram indulásáról.

 

Elindult az ÉrMe mentorprogramja

 

A cikk szerzője, Erdélyi Boróka később hozzáteszi: „sok olyat is odavittünk mindannyian, amit látni ugyan nem lehet, mégis, talán a leglényegesebb része volt az eseménynek: nyitottság, kíváncsiság a másikra, vágyak, tervek, bölcsesség, tapasztalatok, és maga az adni akarás. Ezek tették lehetővé, hogy valódi találkozások születhessenek, hogy egymásra találjanak olyan emberek, akik lehetnek nagyon különbözőek sok szempontból, de osztoznak azon, hogy szeretnék egy kicsit jobb hellyé tenni a világot. Hogy hogyan, arra annyiféle válasz elképzelhető, ahányan csak vagyunk, ezerféle szakmából, személyiséggel, elképzeléssel. Felemelő volt átélni, hogy a segíteni akarás, a jóra való törekvés és a hit közösséget hoz létre, pedig sokan most látták egymást életükben először."

 

 

Rólunk 

Nyitólap

 

Az ÉrMe (ÉrtékMegőrző) Hálózat a keresztény vállalkozók és cégvezetők közösségeinek, klubjainak hálózata. Jelmondatunk: Az üzlet több, mint profit. Ha szeretne rólunk többet megtudni, kattintson az alábbi linkre! 

Tovább»

Könyvtár 

Ajánlott olvasmányok keresztény vállalkozóknak, cégvezetőknek

Nyitólap

Van, ami még hiányzik a listából? Várjuk olvasóink javaslatait.

Tovább»

ÉrMe Hálózat
ÉrMe Alapítvány
ÉrTe Nonprofit Kft.
Érme Budapest Klub
ÉrMe Páty Klub
ÉrMe Junior Klub
ÉrMe Bakony Klub
ÉrMe Kaposvár Klub
ÉrMe Benedictus Klub
ÉrMe Vác Klub
ÉrMe Építőipari Kerekasztal
Alapinformációk
Rólunk
Bemutatkozó-kiadványunk
ÉrMe-kapcsolat
Honlap-impresszum
Statútum
Statute in English
ÉrMe Brochure
Társadalmi szerepvállalás
Ügyek és projektek
Az üzleti vezető hivatása
Szövetségeseink
ÉrMe-könyvtár
  ©2012 ÉrMe Alapítvány  |  Impresszum  |  Médiaajánlat