Bejelentkezés
English
ÉrMeHáló
||
Főoldal | ÉrMe Hálózat

ÉrMe Építőipari Kerekasztal

 

Az ÉrMe Építőipari Kerekasztal – mely 2013 tavaszán alakult meg – az ÉrMe Üzleti Hálózat tagjainak érdekeltségébe tartozó építőipari vállalkozások együttműködését elősegítő szövetség. Az építőiparral kapcsolatos általános vélekedéssel szemben a kerekasztal vállalkozásai kiemelten fontosnak tartják a minőségi, megbízható munkát és az ügyféllel történő korrekt együttműködést. Ennek szellemében kínálnak a kerekasztal tagjai tisztességes szolgáltatásokat.


A kerekasztal vállalkozásai ÉrMe-tagságuk révén ismerik egymást, tudnak egymásról. A kerekasztal cégei a magyar érdekeket szem előtt tartva, a keresztény értékrend figyelembevételével vállalkoznak és üzletelnek.


A tömörülés tagjai egymást segítve, egymás munkáját kiegészítve lépnek fel a piacon, így ha valaki ebből a körből választ üzleti partnereket, számíthat a partnerek egymás közötti konstruktivitására.


A kerekasztal szolgáltatása, kínálata nagy részben lefedi az építőipari szolgáltatások teljes palettáját. A megrendelő ezáltal egy helyről (a kerekasztal cégeitől) beszerezheti a számára szükséges szolgáltatásokat, – a kerekasztal és az ÉrMe értékrendjének köszönhetően – garantáltan jó minőségben.

 

Elkészült a kerekasztal egyes tagjainak szolgáltatásait bemutató prospektus, melyet nyomtatott formában is megkaphatnak e szolgáltatások iránt érdeklődők (kapcsolattartó: Dózsa Gergely, gergodozsa[kukac]gmail.com ), de honlapunkról is letölthető: erme_epitoipari_kerekasztal.pdf

 

Értékteremtés, minőség, etikus vállalkozói magatartás

 

 

 

BGA

Segélyakciónk 

Nyitólap
Gyűjtés az ukrajnai menekültek megsegítésére - a Beregszászi Járási Máltai Szeretetszolgálat Kárpátalján végzett munkáját támogatja az ÉrMe Hálózat.

Tovább»

Könyvtár 

Ajánlott olvasmányok keresztény vállalkozóknak, cégvezetőknek

Nyitólap

Van, ami még hiányzik a listából? Várjuk olvasóink javaslatait.

Tovább»

ÉrMe Hálózat
ÉrMe Alapítvány
ÉrTe Nonprofit Kft.
Érme Budapest Klub
ÉrMe Páty Klub
ÉrMe Junior Klub
ÉrMe Bakony Klub
ÉrMe Kaposvár Klub
ÉrMe Benedictus Klub
ÉrMe Vác Klub
ÉrMe Építőipari Kerekasztal
Alapinformációk
Rólunk
Bemutatkozó-kiadványunk
ÉrMe-kapcsolat
Honlap-impresszum
Statútum
Statute in English
ÉrMe Brochure
Társadalmi szerepvállalás
Ügyek és projektek
Az üzleti vezető hivatása
Szövetségeseink
ÉrMe-könyvtár
  ©2012 ÉrMe Alapítvány  |  Impresszum  |  Médiaajánlat  |  Adatvédelem