Bejelentkezés
English
ÉrMeHáló
|||
Főoldal | Hírek

Az Uniapac versenyt szervez a befogadó gazdaság előmozdításáért

2017. 08. 18.

Díjat érhet a legjobb szociális és technológiai innovációs gyakorlat, a társadalmi értékteremtés és a jól működő pénzügyi modell.

 

Az Uniapac – missziója részeként – hat olyan személyt vagy vállalatot díjazna az „Inclusive Economy Awards" díjjal, akik/amik tevékenysége kiemelkedő társadalmi értéket teremt – derül ki a keresztény cégvezetőket tömörítő nemzetközi szövetség európai hírleveléből

 

Az Uniapac Világkongresszusán, 2018 októberében kerül sor azon díjak első ízben való kiosztására, melyek elismerik azokat az innovatív gyakorlatokat, amelyek jövedelmezőek és egyúttal pozitív társadalmi vagy környezeti hatást érnek el. A verseny célja annak bemutatása, hogy az üzleti vállalkozások hogyan képesek kezelni az emberiség problémáit és bizonytalanságait az innovatív társadalmi és technológiai megoldások, illetve a megfelelő energia- és humánerőforrás-felhasználás segítségével. A vállalatok a "Legjobb szociális innovációs gyakorlat", a "Munkahelyteremtő bajnok" és az "Új technológiák a beilleszkedéshez", míg az egyéni indulók a „Befogadó részvényes", és a „Fiatal vállalkozó az inkluzív gazdaságért" díjakért küzdhetnek meg.

 

Az Uniapac 2016 novemberében a Vatikánban szervezte meg 600 keresztény üzleti vezető és döntéshozó összejövetelét (melyen egyébként az ÉrMe 15 fős küldöttsége is részt vett), ezzel vezetve fel a 2018-as kongresszust és versenyt. A konferencia célja, hogy az üzleti életben tevékenykedők új jelentéstartalmat adjanak a „munka" fogalmának oly módon, hogy megosztják követendő gyakorlataikat, megoldásaikat a jövő vállalkozóival, így felkészítve őket a 21. század kihívásaira.

 

A nemzetközi megmérettetésre 2018 februárjában kerül sor, ahol minden egyes tagszövetség kiválaszthatja országa legjobb projektjeit. A döntősöket 2018 júniusában Latin-Amerikában, Afrikában, Ázsiában és Európában a regionális versenyeken választják ki, a fődíjat pedig októberben ítélik oda a legjobbaknak – olvashatjuk a hírlevél 5. oldalán. 

 

 

 

Rólunk 

Nyitólap

 

Az ÉrMe (ÉrtékMegőrző) Hálózat a keresztény vállalkozók és cégvezetők közösségeinek, klubjainak hálózata. Jelmondatunk: Az üzlet több, mint profit. Ha szeretne rólunk többet megtudni, kattintson az alábbi linkre! 

Tovább»

Könyvtár 

Ajánlott olvasmányok keresztény vállalkozóknak, cégvezetőknek

Nyitólap

Van, ami még hiányzik a listából? Várjuk olvasóink javaslatait.

Tovább»

ÉrMe Hálózat
ÉrMe Alapítvány
ÉrTe Nonprofit Kft.
Érme Budapest Klub
ÉrMe Szakember Klub
ÉrMe Páty Klub
ÉrMe HR Műhely
ÉrMe Junior Klub
ÉrMe Bakony Klub
ÉrMe Építőipari Kerekasztal
Alapinformációk
Rólunk
Bemutatkozó-kiadványunk
ÉrMe-kapcsolat
Honlap-impresszum
Statútum
Statute in English
ÉrMe Brochure
Társadalmi szerepvállalás
Ügyek és projektek
Az üzleti vezető hivatása
Szövetségeseink
ÉrMe-könyvtár
  ©2012 ÉrMe Alapítvány  |  Impresszum  |  Médiaajánlat