Bejelentkezés
English
ÉrMeHáló
|||
Főoldal | Hírek

Így lehet Altera-részvényt venni

2013. 02. 25.

A befektethető legkisebb összeg 1,125 millió forint. 

 

2013. március 4. és 22. között nyilvános forgalomba hozatali eljárás keretében vásárolhatják meg a befektetők az Altera Vagyonkezelő Nyrt. új kibocsátású törzsrészvényeit. A Budapesti Értéktőzsdére készülő Altera igazgatósága a részvényenkénti kibocsátási árat 2250 forintban határozta meg – tájékoztatta az Érmeháló.hu-t Szabó Barnabás, az igazgatóság elnöke, a Budapesti ÉrMe Klub tagja.

 

A jegyzési idő alatt a befektetők legkevesebb 500 darab törzsrészvényt jegyezhetnek, azaz a jegyzőnként befektethető legkisebb összeg 1,125 millió forint lesz. Mivel a kibocsátandó, 1000 forint névértékű részvények száma minimálisan 200.000, legfeljebb 1.250.000 darab lehet, az Altera a nyilvános forgalomba hozatal során várhatóan 400 millió és 3 milliárd forint közötti tőkéhez jut, amelyet teljes egészében tőkeemelésre használ majd fel.

 

Szabó Barnabás szerint az lenne az ideális, ha a bevezetés után 3-4 évvel a BÉT „A" kategóriájába, illetve a BUX-kosárba is be tudnának kerülni, hosszú távú céljuk pedig az, hogy folyamatos, dinamikus növekedéssel a kelet-európai régió meghatározó befektetési társaságává váljanak.

 

A kibocsátással kapcsolatban az Altera igazgatósága díjmentes tájékoztatókat tart 2013. február 26-án, március 5-én és 19-én a Mirage Fashion Hotelban. Bővebb információk, jelentkezés a cég honlapján. Rólunk 

Nyitólap

 

Az ÉrMe (ÉrtékMegőrző) Hálózat a keresztény vállalkozók és cégvezetők közösségeinek, klubjainak hálózata. Jelmondatunk: Az üzlet több, mint profit. Ha szeretne rólunk többet megtudni, kattintson az alábbi linkre! 

Tovább»

Könyvtár 

Ajánlott olvasmányok keresztény vállalkozóknak, cégvezetőknek

Nyitólap

Van, ami még hiányzik a listából? Várjuk olvasóink javaslatait.

Tovább»

ÉrMe Hálózat
ÉrMe Alapítvány
ÉrTe Nonprofit Kft.
Érme Budapest Klub
ÉrMe Szakember Klub
ÉrMe Páty Klub
ÉrMe HR Műhely
ÉrMe Junior Klub
ÉrMe Bakony Klub
ÉrMe Építőipari Kerekasztal
Alapinformációk
Rólunk
Bemutatkozó-kiadványunk
ÉrMe-kapcsolat
Honlap-impresszum
Statútum
Statute in English
ÉrMe Brochure
Társadalmi szerepvállalás
Ügyek és projektek
Az üzleti vezető hivatása
Szövetségeseink
ÉrMe-könyvtár
  ©2012 ÉrMe Alapítvány  |  Impresszum  |  Médiaajánlat