Bejelentkezés
English
ÉrMeHáló
|||
Főoldal | Hírek

Nyári intenzív coach-képzés

2012. 06. 29.

Olyan szakembereknek, akik tanácsadóként, segítőként, vezetőként szeretnék magukat továbbfejleszteni. 

A Lemma Coaching, azaz az egyik legnagyobb coach-képző akadémia tantestületének tagja lett Dózsa Gergely, a Budapesti ÉrMe Klub tagja. A képzést a CoachOK Szakmai Szövetség felkészült coach-ai vezetik, most indítják nyári intenzív képzésünket a támogató-segítő szakmában, illetve vezetőként dolgozóknak.

 

Az ebből az alkalomból kiadott sajtóanyag többek között a következőket tartalmazza:

 

„Az egyik legfontosabb hazai coach-képző intézmény 2012 júliusában új oktatókkal és izgalmas intenzív képzési programmal mutatkozik be.

 

A coaching mesterség a XXI. század tanácsadói módszertana. Alapelve, hogy a külső segítő az egyénben rejlő belső erőforrások, tudások, tapasztalatok mozgósításában és hatékonyabb felhasználásában nyújt támogatást. Területei a vállalkozási, vállalati vezetőfejlesztés mellett, most már egyre erősödő mértékben az életvezetés, a kapcsolatok, a pénz és az életpálya kérdései.

 

www.coachok.hu/legyel-felkeszult-coach-te-is oldalon megismert tematikát most az egyes témakörök szakértő coach-ai oktatják egy színes, háromhetes intenzív és gyakorlatorientált folyamatban.

 

Olyan szakemberek számára áll nyitva a képzés, akik tanácsadóként, segítőként vagy vezetőként már szemléleti és kommunikációs háttérrel rendelkeznek, és így magukat tudják továbbfejleszteni és kifejezetten a coaching szemléletű munkához eszközöket tanulnak és gyakorlatot szereznek.

 

Az akkreditált és nemzetközi elvárásoknak is magától értetődően megfelelő vizsgával záruló coach-képzés időtartama: 13 nap + vizsganap (ill. gyakorló napok), összesen 150 óra.

 

A képzést a CoachOK Szakmai Szövetség felkészült coachai vezetik, Wiesner Edit mestercoach irányításával.

A képzés résztvevői rendes tagként csatlakozhatnak a CoachOK Szakmai Szövetséghez, amely a legnagyobb és legaktívabb magyarországi coaching szakmai szervezet."

 

További információ:

info[kukac]coachok.hu

http://www.coachok.hu/intenziv-kepzes/.

Dózsa Gergel ycoach

20/398-4778 

Rólunk 

Nyitólap

 

Az ÉrMe (ÉrtékMegőrző) Hálózat a keresztény vállalkozók és cégvezetők közösségeinek, klubjainak hálózata. Jelmondatunk: Az üzlet több, mint profit. Ha szeretne rólunk többet megtudni, kattintson az alábbi linkre! 

Tovább»

Könyvtár 

Ajánlott olvasmányok keresztény vállalkozóknak, cégvezetőknek

Nyitólap

Van, ami még hiányzik a listából? Várjuk olvasóink javaslatait.

Tovább»

ÉrMe Hálózat
ÉrMe Alapítvány
ÉrTe Nonprofit Kft.
Érme Budapest Klub
ÉrMe Szakember Klub
ÉrMe Páty Klub
ÉrMe HR Műhely
ÉrMe Junior Klub
ÉrMe Bakony Klub
ÉrMe Építőipari Kerekasztal
Alapinformációk
Rólunk
Bemutatkozó-kiadványunk
ÉrMe-kapcsolat
Honlap-impresszum
Statútum
Statute in English
ÉrMe Brochure
Társadalmi szerepvállalás
Ügyek és projektek
Az üzleti vezető hivatása
Szövetségeseink
ÉrMe-könyvtár
  ©2012 ÉrMe Alapítvány  |  Impresszum  |  Médiaajánlat