Bejelentkezés
English
ÉrMeHáló
|||
Főoldal | Hírek

ÉrMe-együttműködésben indult a mérnökök telefonos csoportja

2018. 02. 14.

Percdíjas csomag havi nettó 1732 Ft-tól, korlátlan beszélgetés havi nettó 5563 Ft-tól elérhető.

 

2018 elején elindult a Metszet Klub szakmai közösség, mely műszaki szakemberek számára kínál – a közösség létszámából adódó tárgyalási pozíciót kihasználó – kedvezményes szolgáltatásokat. Az induláskor elsősorban a telefonos csoporthoz való csatlakozás lehetőségét kínálják fel a Metszet Klub honlapján regisztrálók számára.


A csoportban percdíjas csomagok már havi nettó 1732 Ft-tól, minden irányban 0 Ft-os percdíjjal korlátlan beszélgetést biztosító csomagok már havi nettó 5563 Ft-tól igénybe vehetők, a csoporton belül pedig – a csatlakozó kollégákkal, családtagokkal is – minden csomagban korlátlanul ingyenesen lehet beszélgetni. A csoport tagjait, valamint a csatlakozni szándékozókat tapasztalt ügyfélszolgálat segíti minden felmerülő ügyben; telefonon, email-ben vagy akár személyesen.

 

ÉrMe-együttműködésben indul a mérnökök telefonos csoportja


A szolgáltatás elindításában két ÉrMéhez kötődő cég dolgozik együtt: a hasonló elven működő, az egészségügyi szférában nyújtott szolgáltatásokban nagy tapasztalatokkal rendelkező Mediphone Kft. (Hadi Péter cégcsoportjának vállalkozása), valamint az építészek, műszaki szakemberek széles körével kapcsolatot tartó Artifex Kiadó Kft. (Bethlenfalvy Gábor érdekeltsége).


A tervek szerint a Metszet Klub szolgáltatási palettáján hamarosan elérhető lesz a műszaki szakterületekre specializálódott, ingyenes biztosítási szaktanácsadás és biztosításkötés; irodaszer- és írószer-webáruház, akár 24 órán belüli kiszállítással, egyedi, kedvezményes árakon; kulturális rendezvényekre online jegyvásárlási lehetőség; valamint széles körben használható, kedvező árú sportbérletek.


A Metszet Klubról itt található további információ >> http://metszetklub.hu/


A honlapon regisztrálókat az ügyfélszolgálat munkatársa visszahívja, illetve az ügyfélszolgálatra közvetlenül is lehet telefonálni a + 36 30 181 2222 számon (hétfőtől csütörtökig 8.00 és 18.00 óra között, pénteken 8.00 és 16.00 óra között), vagy emailt küldeni az info[kukac]metszetklub.hu címre.

 

 

 

Rólunk 

Nyitólap

 

Az ÉrMe (ÉrtékMegőrző) Hálózat a keresztény vállalkozók és cégvezetők közösségeinek, klubjainak hálózata. Jelmondatunk: Az üzlet több, mint profit. Ha szeretne rólunk többet megtudni, kattintson az alábbi linkre! 

Tovább»

Könyvtár 

Ajánlott olvasmányok keresztény vállalkozóknak, cégvezetőknek

Nyitólap

Van, ami még hiányzik a listából? Várjuk olvasóink javaslatait.

Tovább»

ÉrMe Hálózat
ÉrMe Alapítvány
ÉrTe Nonprofit Kft.
Érme Budapest Klub
ÉrMe Páty Klub
ÉrMe Junior Klub
ÉrMe Bakony Klub
ÉrMe Kaposvár Klub
ÉrMe Benedictus Klub
ÉrMe Vác Klub
ÉrMe Építőipari Kerekasztal
Alapinformációk
Rólunk
Bemutatkozó-kiadványunk
ÉrMe-kapcsolat
Honlap-impresszum
Statútum
Statute in English
ÉrMe Brochure
Társadalmi szerepvállalás
Ügyek és projektek
Az üzleti vezető hivatása
Szövetségeseink
ÉrMe-könyvtár
  ©2012 ÉrMe Alapítvány  |  Impresszum  |  Médiaajánlat